Tips om af te vallen: 25 manieren om af te vallen

Hier zijn 25 tips om af te vallen

 1. Stel realistische doelen voor gewichtsverlies. Tussen een halve pond en 2 pond per week is het juiste ding om te doen.
 2. Houd bij wat u verbruikt. Diëters die alles wat ze eten volgen twee keer zoveel gewicht als degenen die dat niet doen, volgens het onderzoek.
 3. Motiveer jezelf. Koop een spijkerbroek of een broek te strak en hang ze in de keuken in plaats van de kast om je geïnspireerd te houden.
 4. Vraag om hulp van familie en vrienden. Dieers die ondersteuning van een partner thuis hebben, verliezen meer gewicht dan degenen die dat niet doen, blijkt uit de onderzoeken.
 5. Verplaats het om het te verliezen. Uit onderzoek blijkt dat mensen die twee of vier uur per week fysieke activiteiten uitvoeren, zoals wandelen of fietsen tijdens het afvallen, extra kilo’s verliezen.
 6. Besteed aandacht aan de porties. Een portie van 3-ounce vlees, kip of vis is ongeveer zo groot als de palm van je hand of een pak kaarten; 1 theelepel boter of margarine, een standaardzegel; een kopje koude ontbijtgranen, bessen of popcorn, een honkbal; Pannenkoek 4 inch of wafel, de diameter van een CD.
 7. Maak uw voorraadkast en koelkast schoon. Ontdoe het voedsel dat je gewichtsverlies saboteert.
 8. Maak “een eethamer”. Dit zou 10 favoriete gezonde en snelle voedingsmiddelen bevatten die zijn geschreven op indexkaarten. Elke kaart moet de ingrediënten van het recept aan de ene kant bevatten en de instructies om dit aan de andere kant te doen.
 9. Vermijd honger Eet regelmatig maaltijden en snacks. Zorg ervoor dat je voor de meeste maaltijden eiwitrijk voedsel hebt, zoals yoghurt, tonijn, bonen of kip. Onderzoek suggereert dat proteïne je helpt om je langer vol te voelen.
 10. Houd de producten bij de hand. Plaats een bak met groenten zoals broccoli, erwten, komkommers of wortels in de koelkast. Je kunt ze eten als aperitief of bij het bereiden van maaltijden om je honger te stillen.
 11. Bewaren in “impulsvruchten”. Houd dingen zoals druiven, clementines, kleine appels, kleine bananen en peren in huis. Deze voedingsmiddelen zijn gemakkelijk te eten zonder te veel te hoeven snijden of snijden.
 12. Maak een paar heimelijke veranderingen. Hierdoor zal iedereen in het gezin gezonder eten. Koop 1% vetarme of magere melk, magere roomkaas en magere kaas in plaats van volvette versies. Gebruik ze in recepten om vet en calorieën te verminderen.
 13. Snijd de vloeibare calorieën. Elimineer frisdranken en suikerhoudende dranken zoals gezoete ijsthee, sportdranken en alcoholische dranken. Verbeter de smaak van water door citroen, limoen, komkommer of munt toe te voegen. Kies magere melk en 1% magere melk.
 14. Oefen de “Rule of One”. Als het gaat om calorierijk voedsel, zult u niet verkeerd gaan als u een kleine traktatie per dag toestaat. Het kan een cookie of een snoepreep van leuke grootte zijn.
 15. Tempo, geen carrière. Laat hem langzamer eten en geniet van elke hap.
 16. Hydrateren voor de maaltijd. Als u voor het eten 16 ounces of twee glazen water drinkt, kunt u minder eten.
 17. Kleine borden, schalen, glazen, bestek. Als u kleinere versies van uw portie gebruikt, kunt u minder eten.
 18. “Na 8 is het te laat.” Kies het motto van snacks na het avondeten.
 19. Koop een stappenteller en verplaats. Gezondheidsdeskundigen raden aan ten minste 10.000 stappen per dag te nemen, die ongeveer 4 tot 5 mijl zijn, afhankelijk van de lengte van uw passen.
 20. Trakteer jezelf eens in de zoveel tijd. Als je je aangetrokken voelt tot chocolade hunkeren, probeer dan de warme chocolaatjes. Als je een geschenk nodig hebt, ga dan uit en koop het of koop kleine voorverpakte porties ijsjes. Als je van chocolade houdt, overweeg dan om hapklare stukken in de vriezer op te slaan.
 21. Dineren aan een tafel. Eet van een bord terwijl je aan een tafel zit. Eet niet tijdens het rijden, liggend op de bank of in de koelkast staan. In restaurants, vraag een hondentas aan het begin van de maaltijd en pak de helft in om mee naar huis te nemen. Neem een ​​afslag en vraag uw server om de broodmand van de tafel te verwijderen.
 22. Eet buiten zonder vast te lopen. Zoek uit wat je gaat eten voordat je naar het restaurant gaat. Bestel de saladedressing aan de zijkant. In het algemeen plaatsen restaurants ongeveer een kwart kopje (4 eetlepels) dressing in een salade, wat vaak te veel calorieën is. Het is het beste om bij 1 tot 2 eetlepels te blijven. Doop je vork in de dressing en dan in de salade.
 23. Zorg voor voldoende slaap. Wetenschappers hebben ontdekt dat gebrek aan slaap de gehaltes van het hongerhormoon verhoogt en de niveaus van een hormoon dat je een vol gevoel geeft doet afnemen. Volgens recent onderzoek, veroorzaakt gebrek aan slaap ook ravage aan vetcellen. Dit kan leiden tot overeten en gewichtstoename.
 24. Weeg jezelf regelmatig. Dat is wat succesvolle lijners doen en degenen die erin slagen om gewicht te verliezen. Een stap op de schaal eenmaal per week. Anderen doen het dagelijks. Sommigen vinden dat één keer per maand genoeg is.
 25. Beloon jezelf. Wanneer u uw incrementele doelstellingen voor gewichtsverlies bereikt, bijvoorbeeld 5 pond afvallen, geniet u van iets, maar geen eten. Koop een cd of dvd die je wilde of ga op pad om een ​​film met een vriend te bekijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *